Kivit Holding

De KIVIT Holding is gaandeweg de rit uitgegroeid tot een organisatie waarin zich 3 werkmaatschappijen bevinden waarbij Kivit Staalbouw B.V. de grootste maatschappij is.

Kivit Staalbouw

KIVIT STAALBOUW IS EEN BEDRIJF MET EEN JEUGDIG, VLOT KARAKTER

en mag daarom spreken van een hoge flexibiliteit en snelheid als dat nodig is. KIVIT kan een breed scala aan activiteiten aanbieden. KIVIT ontwerpt, berekent, tekent en produceert apparaten, pijpleidingen en staalconstructies conform de internationale normen zoals deze zijn geïntegreerd in de Pressure Equipment Directive (PED).

Kivit Projects

KIVIT PROJECTS BV VORMT EEN APART ONDERDEEL BINNEN DE KIVIT HOLDING

KIVIT Projects biedt diverse services aan ten behoeve van de chemische- en petrochemische industrie, elektriciteitscentrales, utiliteitsbouw en diverse andere industrieën. De services bevatten oa: consultancy, engineering, projectmanagement, coördinatie en specifieke maintenance services. De consultancy activiteiten omvatten een wijde range van specialiteiten.

Enkele voorbeelden zijn: risk management, bedrijfsanalyses t.a.v. optimalisatie- en efficiency verbetering, support bij trouble shooting, procestechnologische- en technische analyses en haalbaarheidsstudies.

De engineering services die KIVIT Projects verleent, kunnen zowel mono- als multidisciplinair worden uitgevoerd. Er bestaat de mogelijkheid van zowel detachering bij opdrachtgever als ook realisatie binnen de eigen engineering afdeling. De diverse engineering services omvatten de volgende disciplines: Process, Piping, Mechanical, Electrical, Process Automation en Civil & Structural. Voor elke grotere opdracht – variërend van nieuwbouw tot ‘turnarounds’ en grote montage werken – wordt in samenwerking met KIVIT Staalbouw een gepast projectteam geformeerd bestaande uit specialisten voor elke discipline, klaar om uw opdracht enthousiast uit te voeren. Het nauw betrokken team werkt voortvarend aan een eindproduct van hoge kwaliteit.

De uiteindelijke output staat vanaf het prille begin voorop. Het projectmanagement staat immer garant voor het voorgeschreven eindresultaat.

Joint Forces

JOINT FORCES PPS IS EEN SAMENWERKINGSVERBAND

van diverse bedrijven en ontstaan door de toenemende vraag van onze opdrachtgevers om multidisciplinaire toeleveranciers te clusteren in één organisatie. In deze is Joint Forces PPS een samenwerking tussen Kivit Staalbouw B.V. met als corebusiness piping, apparaten en overige staalwerkzaamheden en Sabo Armaturen GMBH met als corebusiness revisie en onderhoud van appendages

(c) 2021 Kivit Staalbouw / webdesign TASK4 Studios